Flavor From Friuli
JAF Con Gusto Portret 10-8-11_009

Topwijnen nodig voor de feestdagen? Kom naar de kerstproeverij op zaterdag 12 december!

Maak kennis met de beste wijnen uit Friuli en Istrië: klassieke champegnoise, ongenaakbaar wit en gespierd rood van kleinschalige producenten. Gratis fles Franciacorta!

Op zaterdag 12 december houden wij in Noordwijk aan Zee een nieuwe proeverij. Ook nu hebben we weer zeer bijzondere wijnen in ons assortiment opgenomen. Wat te denken van een late harvest Friulano of een gelagerde Refosco? Ook hebben we nieuwe frisse Malvasia Istriana en de beste Sauvignon uit de Collio.

Om te vieren hebben we bovendien een bijzondere aanbieding: bij bestelling van 100 euro of meer een fles Franciacorta twv 20 euro cadeau!

Geen tijd om te komen? Dan hebben we een mooi feestdagenpakket beschikbaar: Prosecco Mongarda (champegnoise), Sauvignon Pizzulin (wit), Friulano Tomadoni (wit), Refosco Le Due Torri (rood), Schioppettino Riserva Pizzulin (rood), Ramandolo Filippon (dessert), voor slechts 75 euro (normaal 87 euro). Deze kan met een eenvoudig mailtje worden besteld!

De proeverij bestaat uit een tiental wijnen met bijbehorende hapjes en duurt van 1600-1800 uur circa. Omdat het kleinschalig van opzet is, is er veel ruimte voor vragen en discussie. Interesse? Aanmelden kan heel simpel via het contactformulier. Geef ook aub aan met hoeveel mensen de proeverij wordt bezocht.