Flavor From Friuli
JAF Con Gusto Portret 10-8-11_009

Nieuwe start, nieuwe proeverij!

Na 5 jaar werd het tijd voor een nieuwe, frisse website. Meer en betere content, zonder webshop. Het goede nieuws is dat we door efficiënter in te kopen lagere prijzen kunnen bieden. Ook hebben we weer spannende vondsten. Nieuwsgierig? Kijk dan rustig op onze nieuwe site en schrijf je in voor een proeverij!

Op zaterdag 31 oktober houden wij in Noordwijk aan Zee een nieuwe proeverij. Sinds onze start in 2010 zijn we ieder jaar in staat geweest met verrassende ontdekkingen te komen. Ook nu hebben we weer zeer bijzondere wijnen in ons assortiment opgenomen. Wat te denken van een Méthode Champegnoise van Refosco of een Ribolla Gialla Riserva? Ook hebben we over de grens in Istrië een spannende Pinot Noir en Malvasia Istriana ontdekt.

Om te vieren hebben we bovendien een bijzondere aanbieding: Friulano of een Refosco van Ronc dai Luchis (van 100 jaar oude stokken!) per doos van 6 voor slechts 50 euro!

De proeverij bestaat uit een tiental wijnen met bijbehorende hapjes en duurt van 1600-1800 uur circa. Omdat het kleinschalig van opzet is, is er veel ruimte voor vragen en discussie. Interesse? Aanmelden kan heel simpel via het contactformulier. Geef ook aan met hoeveel mensen de proeverij wordt bezocht. Geen tijd op 31 oktober? We houden ook een Kerstproeverij op 12 december. Kijk voor alle evenementen hier.